Dine valg

Varebeløb
0.00 DKK
Afslut
Close Menu

Fiskeburger

Fiskeburger

Inspiration til dig, der ønsker at lave en burger med mere kant og smag

Ingredienser

  • Langefilet/lyssejfilet
  • Æg
  • Pankorasp
  • 1 L rapsollie til dybstegning
  • Radisser i tynde skiver
  • Rucola
  • Tatarsauce

Program Program til Merrychef E2S2000W

Til denne opskrift skal du kode din ovn i følgende step(s):

Tilberedning

Fiskeburger
1
Panér en passende mængde af lange/sejfilet i æg og panko.
2
Dybsteg dem indtil de er gyldne.
3
Alle ingredienser til tatarsauce røres sammen og smages til med salt og peber.
4
Først smøres bunden af bollen med tatarsauce og derefter tilføjer du rucola, fisk, tynde skiver af radise.
5
Slut af med lidt ekstra tatarsauce.
Tatar sauce
1
200 g mayonnaise
2
1 spsk. hakkede kapers
3
1 tsk. dijonsennep
4
1 tsk. cintronsaft/-skal
5
1 spsk. hakket purløg
6
2 spsk. hakkede cornichoner
8
1 tsk. dild
Servering
1
Servér dit burger i en burgerlomme sammen med en serviet.
2
Værsgo og velbekomme.